TPB Logo Light

– Invisible Induction Technology

Kan du forestille dig, at du laver mad direkte på en køkkenbordplade med en glat overflade uden glas og uden synlige kogeplader?
TPB tech®  er den første teknologiske overflade med usynlig integreret induktion, hvilket tillader madlavning på en overflade, der er meget let at rengøre.
TPB tech®  maksimerer bordplads i køkkenet.

TPB Logo Dark

TPB tech® -innovation, der oprindeligt blev udtænkt til den professionelle sektor, introduceres nu også i de private hjem.
TPB-teknologi, hvis maksimale mål (i et stykke uden samlinger) når op til 315 x 122 cm, tilbyder 2 typer kontrolelementer til deres induktion-system med CE-certificering: den ene kan placeres på overfladen med en veldefineret (Touch-kontrol) og den anden kan placeres på frontområdet (drejeknap) på bordpladen svarende til gassystemet.

Lavt energiforbrug

Energiforbruget er lavt sammenlignet med andre nuværende systemer på markedet. Derudover er det et af de sikreste produkter på markedet, da det gør det muligt at arbejde meget tæt på madlavningsområdet på grund af den lave resttemperatur på overfladen.

TPB tech® er et produkt udviklet, opfundet, registreret og produceret i Spanien af firmaet TPB-TOP PORZELANIK BARCELONA og leveres over hele verden.

Teknologi, design og funktionalitet

Køkkenet som et sted at mødes, arbejde, bo og nyde er et specielt sted i dit hjem.
Det klassiske sorte keramiske glas er ikke længere nødvendigt, og induktorerne er skjult på overfladen eller på bordpladen ved hjælp af den nyeste TPB- teknologi.

Hvad er TPB?

TPB

Den teknologiske udfordring i udviklingen af TPB tech® var imidlertid at have opfundet et materiale, TPB TOP PORZELANIK BARCELONA, der løser problemet med termisk stød. Porcelæn alene har tendens til at gå i stykker når der er pludselige temperaturændringer som dem, der opstår under tilberedningsprocessen på grund af temperaturudsvingerne.

TPB tech® løser dette problem med sit patent på materialet TPB TOP PORZELANIK BARCELONA, som er et flerlagsmateriale sammensat af porcelænkeramik, aluminium, Bakelit og et aluminium lag mere. Overfladen er porcelænkeramik og har alle de positive egenskaber ved dette materiale (det er ikke porøst og er derfor antibakterielt, absolut ridsefast, let at rengøre og kan også bruges som skæreflade). Aluminiumslaget under porcelænskeramikken fungerer som varmeleder og fungerer også som et kølelegeme, der på en sikker måde forhindrer termisk stød. De andre lag: Bakelit og aluminium sikrer en betydelig mindre vægt, høj slagfasthed og gør bordpladen absolut plan.

TPB2

Induktionsteknologi

TPB tech®’s moderne induktionsteknologi imponerer med sin hastighed og fremragende energieffektivitet.
TPB tech®’s induktionsudstyr er ikke konventionelt, idet dets teknologi er specielt tilpasset TPB tech® produktet. Teknologien fungerer derfor ikke med traditionelt induktionsudstyr på markedet.

TPB-teknologien fungerer med “forhøjninger”, små separatorer, mellem gryden og overfladen, hvilket minimerer resttemperaturen på arbejdsfladen efter tilberedning. Induktionssvaretiden er ekstremt hurtig, når gryden opvarmes og når man justerer effektniveauet. Ønsker man ikke at udskifte alle sine eksisterende gryder, pander, kasseroller mv. kan man tilkøbe disse separatorer løst.
TPB- teknologi tilbydes med følgende induktorer:

  • Ø 170 mm / 1400 W
  • Ø 230 mm / 2300 W – 3000 W med „Booster“
  • Ø 280 mm / 2300 W – 3000 W med „Booster“
Logo

Farver og teksturer